01/08 KK2: Bonte middag & wentelteefjes

Hoi! Wij hebben weer een heerlijke dag achter de rug.

Vandaag was het wat minder zonnig en daardoor ook wat minder heet. Dat merkten we gelijk en was stiekem best fijn. We zijn de dag weer gestart met stille tijd over Mozes. Daarna hebben we ontbeten met wentelteefjes en brood. En ook het ochtendprogramma stond vandaag in het thema van Mozes. We hebben mooie dingen gehoord van de kinderen!

‘s Middags hebben we heerlijk buiten gespeeld en geoefend voor de bonte middag. Er waren 21 fantastische acts waarin we de supertalenten van al die prachtige kids mochten ontdekken. Zingen, dansen, grappen maken, toneelspelen, playbacken, spellen spelen en zelfs cello spelen! Wat een prachtige kinderen met net zo mooie talenten. We waren erg trots!

Daarna had de keuken, na de hele middag staan bakken, wel ongeveer 400 pannenkoeken gebakken en hebben we daar heerlijk van gegeten! Dat was een feestje. Na het eten hebben we levend ganzenbord gespeeld, kampvuur gehouden en de week alvast een beetje afgesloten met elkaar op het veld in een kring waarbij we gingen danken en bidden voor de week en voor het komende jaar.

Al met al weer een prachtige dag!

1 aug 2024 - 00:00

Meer fotos

Alle blogs
Laatste blog
01/08 KK2: Bonte middag & wentelteefjes 2024
Random blog
02/08 KK2: Dinsdag 2023

Bedankt voor uw steun als vriend! bidder! donateur! mama! papa! opa of oma!

We kunnen als Stichting Onvergetelijke Zomerkampen niet zonder de steun van een groeiend aantal vrienden van het kampwerk. Als kinderwerker, betrokkene vanuit een kerk, als ouder, opa of oma kunt u het kampwerk op een aantal manieren ondersteunen en bemoedigen!